
Πιμέντα: «Ο Χάαλαντ αξίζει ένα δισ. ευρώ»
Σε δηλώσεις της η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για την αξία του πελάτη της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Ο Ερλινγκ Χάαλαντ κάνει «πράγματα και θαύματα» με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αφ’ ενός επιβεβαιώνοντας, ότι είναι ο κορυφαίος κεντρικός επιθετικός της σύγχρονης εποχής και αφ΄ετέρου, δικαιολογώντας απόλυτα τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από την Ντόρτμουντ.
Διαβάστε επίσης: «Ντου» από… παντού για μια φωτογραφία με τον Μέσι
Σύμφωνα μάλιστα, με την μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, ο νεαρός Νορβηγός θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία, με αξία κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!
«Εάν λάβουμε υπ’ όψιν την αξία της εικόνας του και την απήχησή του στην αγορά, συμπεραίνουμε ότι θα γίνει ο πρώτος παίκτης, που θα φθάσει σχεδόν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ κατά την διάρκεια μιας μεταγραφής», εκτίμησε η Πιμέντα, μιλώντας στο «Sky Sport».
- Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα λατρείας στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
- Shakira: Ιστορική δικαίωση και επιστροφή 64 εκατ. από την Ισπανία – «Βάναυση διαπόμπευση» για φοροδιαφυγή
- Νικηφόρος Μανδηλαράς: «Μην πλησιάσετε το πτώμα»
- Tι άλλαξε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- Γιατί οι επενδυτές πουλάνε κρατικό χρέος
- Ολυμπιακός: Παρουσιάζει την Τετάρτη (20/5) τα εισιτήρια διαρκείας



