Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλεισμός-σοκ για την Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 2-1 από την Ντάρμσταντ της δεύτερης κατηγορίας και έμεινε από νωρίς εκτός Κυπέλλου Γερμανίας.
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στην φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας έγινε στο Ντάρμσταντ, όπου η τοπική ομάδα (2η κατηγορία) απέκλεισε την Γκλάντμπαχ επικρατώντας με 2-1.
Το σκορ της βραδιάς σημειώθηκε στο Χοφενχάιμ, με τους γηπεδούχους να συντρίβουν με 5-1 τη Σάλκε. Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Νταμπούρ, ενώ αυτό της τιμής για τους «βασιλικούς μπλε» πέτυχε ο Ντρέξλερ.
Δύσκολη πρόκριση στην φάση των «16» πέτυχε η Μπόχουμ με το γκολ του Λοσίλα στο 85΄ στην έδρα της Έλφερσμπεργκ (ομάδα 3ης κατηγορίας), ενώ το ίδιο συνέβη και στο ματς ανάμεσα στην Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ (2η κατηγορία) και στην Βόλφσμπουργκ, με τους «λύκους» με παίρνουν το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του θεσμού (2-1).
Τα αποτελέσματα της φάσης των «32» στο DFB-Pokal έχουν ως εξής:
Λίμπεκ-Μάιντς 0-3
Βάλντχοφ Μανχάιμ-Νυρεμβέργη 0-1
Κίκερς Στουτγκάρδης-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
Λειψία-Αμβούργο 4-0
Άϊντραχτ Μπραουνσβάιχ-Βόλφσμπουργκ 1-2
Χοφενχάιμ-Σάλκε 5-1
Ντάρμσταντ-Γκλάντμπαχ 2-1
Έλφερσμπεργκ-Μπόχουμ 0-1
Ανόβερο-Ντόρτμουντ 19/10
Φράιμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 19/10
Ζαντχάουζεν-Καρλσρούη 19/10
Πάντερμπορν-Βέρντερ Βρέμης 19/10
Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 19/10
Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ 19/10
Ουνιόν Βερολίνου-Χαϊντενχάιμ 19/10
Γιάν Ρέγκενσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19/10
- Άρης: Δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
- Μερτς: Ζούμε τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας
- Κρήτη: Ξεκίνησε η μεταγωγή στην Αθήνα των 15 συλληφθέντων για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ολυμπιακός – Άλιμος ΝΑΣ Betsson 20-9: Στους «8» του Champions League οι «ερυθρόλευκες», με πρωτιά!
- Όλοι μιλούν για την Bhavitha Mandava – Το μοντέλο από την Ινδία που άνοιξε την επίδειξη μόδας της Chanel
- Βίντεο με τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς από το Ισραήλ
