Ντάνι Άλβες: «Περικυκλώθηκα από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο άντεξα σαν πρωταθλητής»
Ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε εχθές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το «El clasico» και περιέγραψε στα social media την εμπειρία που έζησε.
Χιλιάδες κόσμος βρέθηκε εχθές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσει το απόλυτο ντέρμπι, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.
Μέσα σε αυτούς βρίσκονταν και ένας πρώην παίκτης των «Μπλαουγκράνα», ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που πλέον αγωνίζεται στην Πούμας, είδε το ντέρμπι όντας περιτριγυρισμένος από φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός το οποίο σχολίασε στα social media.
Συγκεκριμένα ο 39χρονος ανέφερε πως ήταν δύσκολη κατάσταση για εκείνον, αλλά… ως πρωταθλητής, κατάφερε να αντέξει.
«Πρέπει να έχεις πάντα ισχυρή προσωπικότητα για να ζήσεις πράγματα που δεν έχεις ζήσει ποτέ. Έζησα το «Clasico» σήμερα με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικά συναισθήματα και με μια τεράστια επιθυμία να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω κι εγώ. Περικυκλώθηκα από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο άντεξα σαν πρωταθλητής».
- Αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει προκαλέσει χάος στις μετακινήσεις
- ΗΠΑ: Μυστικοί πράκτορες του Ιράν, ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνομιλιών με τη CIA για τον τερματισμό του πολέμου
- Super League: «Εμφύλιοι» διαιτητών για να μην τιμωρούνται
- Hatzidakis: Greece Will Move to Cut Energy Costs for Industry
- Αχαρνές: Συμμορία ανηλίκων έβαζε εμπόδια στον δρόμο και λήστευε οδηγούς – Εννέα συλλήψεις
- Η Θέλτα, η Μαντόνα και μια φανέλα του 1990


