Παναιτωλικός: Η αποστολή για τα ματς με Αστέρα και Καλαμάτα
Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για τα ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και Καλαμάτα.
Ο Παναιτωλικός θα δώσει δύο συνεχόμενα ματς στη Πελοπόννησο αρχικά με τον Αστέρα Τρίπολης για την Superleague και στη συνέχεια με τη Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος.
Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε την αποστολή για αυτά τα δύο ματς. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Καρέλης αλλά και οι Ανέστης και Νταγκό ενώ μέσα βρίσκεται ο Χατζηθεοδωρίδης.
Αναλυτικά η αποστολή:
Στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και εκείνον που θα ακολουθήσει την Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδας στην Καλαμάτα, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Ραγιάς, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.
- Υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ: Κίνημα… χωρίς κινηματίες!
- Λαμία: 27χρονη μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
- Ο Κομπανί δεν έχει τερματοφύλακες – Η Μπάγερν «ξέμεινε» και ετοιμάζει 16χρονο για το Champions League
- Γιατί η πρόσβαση στην αντισύλληψη παραμένει άνιση στην Ευρώπη
- Ελληνικός Ποιμενικός: Πολύτιμος «σύμμαχος» της ελληνικής κτηνοτροφίας και της συνύπαρξης με την άγρια ζωή
- Loud Budgeting: Όταν το «δεν έχω λεφτά» έγινε η πιο απελευθερωτική δήλωση της εποχής μας





