Ο Παναιτωλικός θα δώσει δύο συνεχόμενα ματς στη Πελοπόννησο αρχικά με τον Αστέρα Τρίπολης για την Superleague και στη συνέχεια με τη Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος.
Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε την αποστολή για αυτά τα δύο ματς. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Καρέλης αλλά και οι Ανέστης και Νταγκό ενώ μέσα βρίσκεται ο Χατζηθεοδωρίδης.
Αναλυτικά η αποστολή:
Στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και εκείνον που θα ακολουθήσει την Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδας στην Καλαμάτα, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.