Μπαρτσελόνα: Με δύο βασικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
Αρκετά αποδυναμωμένη αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό (7/10) για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague.
Χωρίς τους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague.
Έτσι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καλείται να δώσει λύσεις σε αυτούς τους δύο «πονοκεφάλους», με τον Λιθουανό τεχνικό να τονίζει νωρίτερα, πως θα προτιμούσε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες»
Όσον αφορά τους τραυματίες ο Mίροτιτς, Ο 31χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες, αν και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Από την άλλη, ο 33χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στο κεφάλι στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και τέθηκε νοκ άουτ.
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ

