Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες»

Βεζένκοφ: «Κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες»

Για το αυριανό (7/10) κόντρα στη Μπαρτσελόνα αλλά και τη φετινή Ευρωλίγκα μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως κάθε νίκη μετράει.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague. Ένας από τους πρωταγωνιστές των «ερυθρολεύκων» την περασμένη σεζόν, ο Σάσα Βέζενκοφ μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση, τη σημασία της νίκης αλλά και για την προετοιμασία που έχει κάνει με τους συμπαίκτες του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Που θέλει στην φετινή Ευρωλίγκα να πάρει τον τίτλο μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα, όμως, και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε για κάθε πιθανότητα νίκης που έχουμε»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές του, είπε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Η Μπαρτσελόνα στοχεύει σε κάθε επίθεση. Είμαι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε λάθη και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στο μπασκετικό ξύλο που παίζει η αντίπαλός μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα οι ομάδες ακόμα ‘ψάχνονται’ , είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική, όμως, ξέρουμε πως στην Ευρωλίγκα το κάθε αποτέλεσμα μετράει… Για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τέλος, για το αν το διάστημα της προετοιμασίας ήταν αρκετό, ώστε να συνθέσει ο Ολυμπιακός τα κομμάτια του… παζλ του, υποστήριξε: «Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θα ήθελε το κάτι παραπάνω, αλλά όπως είπα από σήμερα ξεκινά η Ευρωλίγκα, κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να διεκδικούμε το κάθε παιχνίδι και να μαζεύουμε νίκες που θα είναι πολύ σημαντικές στην εξέλιξη της λίγκας».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024