Μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, όμως η Μαρία Σάκκαρη έχασε τη συγκέντρωσή της κόντρα στην Αλίσια Παρκς, ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Αμερικανίδα (Νο 135 της παγκόσμιας κατάταξης) και έμεινε εκτός συνέχειας από το τουρνουά της Οστράβα.
Η ελληνίδα τενίστρια έβαλε τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση, αφού έφθασε να προηγηθεί με 1-0 σετ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η 19χρονη αντίπαλός της έδειξε χαρακτήρα, έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μαρία, που παρότι φάνηκε να δυσκολεύεται μπόρεσε να επιβληθεί και εντέλει να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επικράτησή της.
Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Αμερικανίδα απάντησε ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, αφού το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακό ντέρμπι, με την Παρκς να κρατά ιδανικά το σερβίς της και την τελευταία στιγμή να φθάνει στο 7-5, που έφερε την ισοφάριση σε 1-1.
Το τελευταίο σετ είχε πολλές συγκινήσεις, η Σάκκαρη έδωσε μεγάλη μάχη, δείχνοντας πως έχει ένα θέμα στο δεξί της χέρι.
Όμως συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Ίσως ήταν κάτι που την αποσυντόνισε όμως, αφού η Παρκς έδειξε και πάλι χαρακτήρα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στα σετ.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.
Η Μπάγερν δεν «χαρίστηκε» στην Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (1-0) την οποία έστειλε σε τελικό παραμονής την τελευταία αγωνιστική για το αν θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω μπαράζ ή, θα υποβιβαστεί.
Η Βαλένθια πήγε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι και ο διευθύνων σύμβουλός της Βαλένθια ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Μπασκόνια για την ACB, ειδάλλως θα παραταχθεί με «νέους».