Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτης - κλειδί στα πλάνα του Αλμέιδα

Παίκτης – κλειδί στα πλάνα του Αλμέιδα

Ο Νίκλας Ελίασον δεν ήρθε στην ΑΕΚ για να έχει έναν συμπληρωματικό ρόλο. Ο σουηδός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ στην Ενωση ο Ματίας Αλμέιδα και μετά τις πρώτες του εμφανίσεις έχει γίνει αντιληπτό το γιατί. Ο Σουηδός διακρίνεται για την ταχύτητά του, την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και όπως φαίνεται έχει […]

Ο Νίκλας Ελίασον δεν ήρθε στην ΑΕΚ για να έχει έναν συμπληρωματικό ρόλο. Ο σουηδός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ στην Ενωση ο Ματίας Αλμέιδα και μετά τις πρώτες του εμφανίσεις έχει γίνει αντιληπτό το γιατί. Ο Σουηδός διακρίνεται για την ταχύτητά του, την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και όπως φαίνεται έχει μεγάλες αρετές και στο κομμάτι της δημιουργίας.

Ο ίδιος μπορεί να μην είναι ο εξτρέμ των πολλών γκολ, αλλά πλέον η ΑΕΚ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές απ’ τους οποίους μπορεί να βρει λύση στο σκοράρισμα. Το στοίχημα τόσο για τον Ελίασον, όσο και για τον Αλμέιδα, είναι να (του) βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες που μετρούν περισσότερα 90λεπτα μαζί. Τα πρώτα δείγματα, πάντως, του 27χρονου μεσοεπιθετικού είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Στο ματς με τον Ιωνικό ήταν τόσο καθοριστικός όσο και ο Γκατσίνοβιτς και το παραπάνω δεν έχει στάλα υπερβολής. Ο Ελίασον τελείωσε το παιχνίδι με πέντε πάσες που δημιούργησαν τελική προσπάθεια. Επίδοση ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ομως πέρα από τους αριθμούς είχε μια παρουσία που δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Ιωνικού. Ειδικά όταν άφηνε τη γραμμή και αποκτούσε περισσότερη ελευθερία στον άξονα.

Στο ματς που έρχεται κόντρα στον Αρη ο Ελίασον θα έχει ξανά φανέλα βασικού. Στο πρόγραμμα μπήκε ο Γενς Γιόνσον και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα ξανά. Από εκεί και πέρα οι Αμραμπατ και Γαλανόπουλος έκαναν αποφόρτιση, ενώ ο Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε, λόγω μιας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Eπίσης εκτός είναι και ο Χατζισαφί με ίωση από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και οι Τζαβέλλας, Φαν Βέερτ λόγω των τραυματισμών τους.

Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για τα πλάνα του Αλμέιδα και τι αλλαγές προτίθεται να κάνει ενόψει του καθοριστικού αγώνα στο «Βικελίδης». Ενα ματς στο οποίο η Ενωση πηγαίνει με ορμή μετά τη νίκη επί του Ιωνικού και το γενικότερo κλίμα που επικρατεί με την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024