Κόλμαν: «Αν είχαμε κάνει το 1-1 θα ήταν αλλιώς…»
Ο Κρις Κόλμαν μίλησε για το γεγονός πως ο Ατρόμητος στη μοναδική μεγάλη του ευκαιρία δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο.
Ο Κρις Κόλμαν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι και την παραμικρή ευκαιρία, ενώ υπογράμμισε πως αν ο Ατρόμητος είχε σκοράρει στο 1-1 το ματς θα ήταν διαφορετικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν:
Για το τι δεν πήγε καλά: «Σίγουρα το γεγονός ότι παίζεις απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα ξέραμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Δώσαμε εύκολα τη μπάλα και ειδικά ατομικά. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι θα το εκμεταλλευτεί. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το ότι θέλει να δημιουργεί ευκαιρίες: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τη μία σου ευκαιρία να την κάνεις γκολ. Αν είχαμε κάνει το 1-1 το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της



