Μάνταλος: «Να κλείσουμε τον όμιλο με νίκη»
Αφού δεν επιτεύχθηκε ο στόχος του απόλυτου στον όμιλο, ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε ότι η Εθνική θέλει να κλείσει με νίκη την παρουσία της στο Nations League.
O Πέτρος Μάνταλος εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βόρεια Ιρλανδία.
Ο άσος της ΑΕΚ, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Κύπρο, τόνισε ότι αφού δεν επιτεύχθηκε ο στόχος του απόλυτου στον όμιλο, η Ελλάδα θέλει να κλείσει με νίκη την παρουσία της στο Nations League.
Διαβάστε επίσης: O Μίτσελ, ο Φορτούνης και ο Χουάνγκ- Τι ετοιμάζει ο Ισπανός στον Ρέντη
Όσα είπε ο Μάνταλος:
Για το παιχνίδι με την Κύπρο και αυτό απέναντι στη Β. Ιρλανδία: «Στην ήττα στην Κύπρο δεν είχαμε το ρυθμό ή πολλά κομμάτια που είχαμε σε πολλά ματς αυτού του ομίλου. Μπορεί να μας δείξει πολλά πράγματα, πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θέλαμε να κλείσουμε τον όμιλο με το απόλυτο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κλείσουμε τον όμιλο με νίκη».
Για το ότι το ματς θα διεξαχθεί στην Αθήνα: «Ο κόσμος στο Βόλο βοήθησε αρκετά την Εθνική για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να στηρίξει την Εθνική ομάδα και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα τρεις βαθμούς».
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και για ανάμιξη σε εκλογές στις εκλογές του 2024
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
