Στο γήπεδο για την Εθνική ο Ολυμπιακός (pic)
Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Άλεκ Πίτερς και Τόμας Γουόκαπ, βρέθηκαν στη Λάρνακα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Κύπρο για το Nations League.
Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να χαλαρώσουν παρακολουθώντας λίγο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Άλεκ Πίτερς και Τόμας Γουόκαπ, βρέθηκαν στη Λάρνακα για να δουν από κοντά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κύπρο για την 5η αγωνιστική του Nations League.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Ο #OlympiacosBC στο πλευρό της @EthnikiOmada ! Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, @K_pap16 , @gianlary5 , @petersalec και @twalkup23 , μετέβησαν στην Λάρνακα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής με την Κύπρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Nations League 2022-23. pic.twitter.com/Y5qWZMqXN7
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) September 24, 2022
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»



