
Μίτσελ, η επιστροφή: Ο Ισπανός αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό
Ο Μίτσελ θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να επιστρέφει στο λιμάνι ύστερα από επτά χρόνια
Ο Μίτσελ είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού ως διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων.
Ο ισπανός προπονητής τα βρήκε οριστικά με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας και επιστρέφει στο λιμάνι ύστερα από επτά χρόνια.
Ο Μίτσελ ήταν μια από τις επιλογές του Ολυμπιακού και είχαν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές, με τον 59χρονο τεχνικό να θέλει να επιστρέψει στους Πειραιώτες.
Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες και από την Ισπανία, ο Μίτσελ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ όπως αναφέρουν από την Ιβηρική θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 59χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με απολογισμό σε 90 παιχνίδια 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες, ενώ είχε και μία πρόκριση στους «16» του Champions League.
Μετά τον Ολυμπιακό, ο ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από τη Μαρσέιγ, όπου είχε 46 παιχνίδια στον πάγκο της με 17 νίκες, 17 ισοπαλίες και 12 ήττες.
Επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα ήταν η Μάλαγα, όπου είχε 33 ματς με 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 19 ήττες.
Το 2019 υπέγραψε στην Πούμας στο Μεξικό, ενώ το 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χετάφε.
Στην ισπανική ομάδα έμεινε μόλις για 8 ματς, ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο ήταν ελεύθερος.
‼️ Míchel, muy cerca de ser nuevo entrenador de Olympiakos. Viaja en estos momentos a Atenas para cerrar la operación. En principio firmaría 2 temporadas. Dirigirá a Marcelo y James Rodríguez.
Dirigió al equipo heleno desde febrero 2013 a enero 2015. Ganó 2 Ligas y una Copa. pic.twitter.com/MXClQ55e4W
— José David Palacio (@josedpalacio) September 20, 2022
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο



