
Φαλ: «Η Ισπανία ήταν καλύτερη, δεν κάναμε τίποτα καλό»
Ο Μουσταφά Φαλ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Γαλλίας στον τελικό του Eurobasket, τονίζοντας πως η Ισπανία κατέκτησε δίακια το χρυσό.
Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μουσταφά Φαλ μετά την ήττα της Γαλλίας από την Ισπανία στον τελικό του Eurobasket, τονίζοντας πως η εθνική του ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ισπανία, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Ήταν καλύτεροι από μας. Εμείς δεν κάναμε τίποτα καλό, είχαμε ένα κακό ματς. Η ευθύνη βαραίνει εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ του Ολυμπιακού.
«Δεν μπήκαμε καλά πνευματικά στον αγώνα. Αρχίσαμε άσχημα σε έναν αγώνα και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά δεν μπορέσαμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας και αφήσαμε στον Χουάντσο να βάλει τόσα τρίποντα, ενώ κάναμε και πάρα πολλά λάθη», πρόσθεσε ο Φαλ.
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα



