Ολυμπιακός: Στη «μάχη» και ο Ινμπέομ Χουάνγκ
Ο διεθνής μέσος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην απογευματινή προπόνηση και είναι στην αποστολή για τον σημαντικό αγώνα με τη Φράιμπουργκ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα.
Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε λόγο για ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι και το ευχάριστο από την απογευματινή προπόνηση των ερυθρόλευκων είναι, πως θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Ινμπέομ Χουάνγκ.
Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να δώσει το «παρών» στον μεγάλο αγώνα, όπως μεγάλη προσπάθεια έγινε από το επιτελείο των πειραιωτών, ώστε ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του Ινμπέομ μέχρι σήμερα το απόγευμα, αλλά στην προπόνηση όλα άλλαξαν, καθώς ο Ινμπέομ ανέβασε ρυθμούς κάνοντας έντονο ατομικό πρόγραμμα και είπε στον Κορμπεράν ότι μπορεί να τον υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση.
Ο Νοτιοκορεάτης χαφ ξέρει πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ κι έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.
Έτσι ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Ινμπέομ στην αποστολή για τον αγώνα με την γερμανική ομάδα κι αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για τους ερυθρόλευκους.
Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην βρίσκεται στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων, αλλά είναι μεγάλη υπόθεση που ο Κορμπεράν μπορεί να ποντάρει στον Ινμπέομ ακόμα και σαν αλλαγή.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη




