
Κρήτη: Έσπασε τζαμαρία επειδή η 18χρονη γυναίκα του πήγε… μόνη της γυναικολόγο
Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε δίχως να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος με αποτέλεσμα όταν το έμαθε να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, όταν ένας 25χρονος έμαθε ότι η γυναίκα του επισκέφθηκε μόνη της γυναικολόγο προκειμένου να μάθει εάν είναι έγκυος.
Σύμφωνα με το cretapost, o… γυναικολόγος φαίνεται ότι ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι με αποτέλεσμα ο άνδρας να σπάσει τζαμαρία και να τραυματιστεί.
Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε δίχως να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος με αποτέλεσμα όταν το έμαθε να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.
- Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Επιτέθηκε στη σύντροφό του με καυστικό υγρό
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Θερίσου με τον άνδρα να χτυπάει με δύναμη την τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας και να τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Ταυτόχρονα αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου, που βρέθηκαν στην περιοχή, ερεύνησαν την υπόθεση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν για την επίσκεψη στο γυναικολόγο.
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο – Διερευνάται ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης
