
ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στον Βόλο (pic)
Με πέντε σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Βόλο στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (4/9).
Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλίας για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Βόλου την Κυριακή (4/9) για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την κρητική ομάδα, με τους Ντουρμισάι, Νέιρα, Τοράλ, Μπαλογιάννης και Τσιλιανίδη να είναι εκτός. Στα θετικά η επιστροφή του Μπρους Καμάου που είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.
Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»
Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:
Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Ντικό, Καμάου και Θεοδοσουλάκης.
Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ ___ Our squad list for the match against @fcvolos#volosofi #oficrete #oficretefc #ofifc #slgr #matchday3 #greece #football #crete pic.twitter.com/le4TmlODAz
— OFI Crete F.C. (@OFI_Crete) September 3, 2022
- Τουλάχιστον 188 νεκροί εξαιτίας της κακοκαιρίας σε Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Σπείρα με έδρα στη Βουλγαρία διέπραττε τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Εξιχνιάστηκαν 41 υποθέσεις
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Χατζηβασιλείου: Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε – Επανέρχεται περσινή υπόθεση χωρίς νέα στοιχεία
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του






