Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Ελίνα Τζένγκο
Μεγάλη συγκίνηση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελίνα Τζένγκο, στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου
Η Ελίνα Τζένγκο είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.
Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είναι στην κορυφή της Ευρώπης και αποθεώθηκε στη διάρκεια της απονομής, λίγο μετά το τέλος του τελικού.
Η ίδια ήταν εμφανώς συγκινημένη για την μεγάλη επιτυχία όπως και όλοι οι Έλληνες που πανηγύρισαν την σπουδαία διάκριση.
Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Τζένγκο:
- Ο Καστίγιο επισκέφτηκε το Μουσείο του Ολυμπιακού (vid)
- Γεραπετρίτης: Δεν είναι πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο – Να αναλάβει η ΕΕ τον ηγετικό της ρόλο
- Σαντορίνη: Αγιασμός για την έναρξη υλοποίησης του έργου «Θαλάσσια Πύλη Διαφυγής στο Λιμανάκι της Βλυχάδας»
- Έχω παιδιά: Μαθήματα ψυχραιμίας
- Σε απεργία διαρκείας οι οδηγοί ταξί σε όλη τη χώρα από την Τρίτη 17 Μαρτίου
- O μεγιστάνας Πίτερ Τιλ οργάνωσε συνέδριο για τον Αντίχριστο – Το Βατικανό σταυροκοπιέται




