Αποθεώθηκε ο Τέβες στην επιστροφή του στο «Μπομπονέρα» ως… αντίπαλος
Ο Κάρλος Τέβες επέστρεψε ως αντίπαλος στο μέρος όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι και ολόκληρο το «Μπομπονέρα» φρόντισε να του θυμίσει την αγάπη αυτή…
Ο Κάρλος Τέβες γύρισε στον τόπο του «εγκλήματος» για να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, ως προπονητής αυτή τη φορά της Ροζάριο Σεντράλ.
Οι άνθρωποι της ομάδας καθώς και όλοι οι φίλαθλοι που βρισκόταν στο γήπεδο φρόντισαν να του δείξουν πως δεν τον ξεχνάνε, ούτε αυτόν αλλά ούτε και αυτά που προσέφερε στον σύλλογο στις τρεις θητείες του, το 1996-2005, το 2015-2017 και το 2018-2021.
Όταν λοιπόν ο «Απάτσι» μπήκε στο γήπεδο, δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα αποθέωσης και ενθουσιασμού, ενώ εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη ένα μήνυμα το οποίο έλεγε «Καλωσόρισες σπίτι σου Καρλίτος».
Ακόμα, οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν θέλησαν να τον αφήσουν να φύγει με «άδεια» χέρια και έτσι του έκαναν δώρο μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο «10» και το όνομα του.
Για την ιστορία, ο αγώνας μεταξύ της Ροζάριο Σεντράλ και της Μπόκα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ.
Boca Juniors legend Carlos Tevez was shown love before the match against Rosario Central, where Carlos Tevez is the manager. ? ? pic.twitter.com/fLRNhy5zyG
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) August 18, 2022
- Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 68-84: Πέρασε από τη Γλυφάδα με κορυφαίο τον Σορτς
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν


