Η αναμονή του Λουίς Σουάρες και των φιλάθλων της Νασιονάλ έλαβε τέλος, καθώς ο ουρουγουανός σταρ αγωνίστηκε πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι της Νασιονάλ με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για τα προημιτελικά του Copa Sudamericana.
Ο Σουάρες ολοκλήρωσε την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, όπως ο ίδιος την έχει αναφέρει, πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή συγκινώντας και ενθουσιάζοντας όλους τους φιλάθλους της ομάδας του, αλλά και γενικότερα τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ουρουγουάη.
Αμέσως μόλις τον είδε ο κόσμος να περιμένει να γίνει αλλαγή και να πατήσει το χορτάρι του Gran Parque Centra, δεκαέξι χρόνια μετά, ξέσπασε σε επιφωνήματα θαυμασμού, αλλά και σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, δημιουργώντας μια πραγματικά συγκινητική ατμόσφαιρα για το δικό του παιδί.
Στο γήπεδο παρευρέθη και πολύ καλός φίλος του 35χρονου, ο οποίος φρόντισε να απαθανατίσει με το κινητό του τις πρώτες στιγμές της επιστροφής του Σουάρες και να τις μοιραστεί στα social media.
Tremendo. El regreso de Luis Suárez al campo con la camiseta de Nacional… 16 años después! pic.twitter.com/dqXfE8l56A
Για την ιστορία, η Νασιονάλ ηττήθηκε στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των προημιτελικών από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με γκολ του Λουίς Φερνάντο στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.