Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σουάρες: «Στο κόλπο της απόκτησης του και η Φιορεντίνα»

Σουάρες: «Στο κόλπο της απόκτησης του και η Φιορεντίνα»

Μετά την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ και η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση, του Λουίς Σουάρες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λουίς Σουάρες έκλεισε το κεφάλαιο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ουρουγουανό φορ να αναζητά πλέον την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αργεντίνικης εφημερίδας «Ole», πριν από λίγες ημέρες ο «Πιστολέρο» είχε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Φραντσέσκολι, και στο πλαίσιο συζήτησης του ξεκαθάρισε πως  επιθυμία του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ωστόσο σύμφωνα με το εν λόγο ρεπορτάζ, εκτός από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και η Φιορεντίνα.

Και αυτό γιατί η διοίκηση των βιόλα να επιθυμεί να παρατάξει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την απώλεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο.

Όμως το μεγάλο «αγκάθι» για τους Ιταλούς είναι το κασέ του παίκτη (7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει ο σύλλογος της Φλωρεντίας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024