Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Έρικ Πάσκαλ, όμως ο Αμερικανός βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να πάει στο εναλλακτικό του πλάνο.

Οι Πράσινοι, που έχουν ολοκληρώσει ήδη 6 μεταγραφές ξένων συν την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, θα έχουν 7 ξένους στο ρόστερ τους και φαίνεται πως βρήκαν τον «εκλεκτό» του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινείται ζεστά για έναν παλαιό γνώριμο, που έμεινε δυο χρόνια στο ΟΑΚΑ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είναι ο επόμενος στόχος του Τριφυλλιού, που έχει προβάδισμα έναντι της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Όπως αναφέρει η έκδοση της Repubblica στην Μπολόνια, η Βίρτους έχει μεν στο στόχαστρό της τον αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ωστόσο στην υπόθεση ενεπλάκησαν οι Πράσινοι και φέρονται να έχουν το πάνω χέρι για την απόκτησή του.

Ο Τόμας (2,01 μ.) είχε αγωνιστεί τη διετία 2018-2020 στο Τριφύλλι έχοντας την πρώτη του σεζόν 10,5 πόντους (35,5% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ και 10 στο ranking σε 22:26 κατά μέσον όρο στην Ευρωλίγκα και στη δεύτερη χρονιά του 13,9 πόντους (35,9% στα τρίποντα), 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 13,6 στην αξιολόγηση σε 29:55 ανά αγώνα.

Την περασμένη περίοδο έπαιξε στην Μπάγερν έχοντας 9,6 πόντους (40% στα τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 7,9 στο ranking σε 22:49 ανά αγώνα με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ ποιοτική λύση, που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό στη θέση «4» μαζί με τον Ντέρικ Γουίλιαμς.