Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουίλιαμς: «Να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ουίλιαμς: «Να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέρικ Ουίλαμς παραχώρησε δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά και έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ντέρικ Ουίλιαμς, μίλησε ως παίκτης των «πρασίνων» για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους στόχους που θέτει ο ίδιος για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα καθώς τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη», τόνισε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Αυτός είναι ο λόγος που ο Άμραμπατ ζήτησε το «5»

Ο εκρηκτικός φόργουορντ αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκε τη μεταγραφή του: «Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και όμως μπορώ να νιώσω την ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της.

Τα μηνύματα που λαμβάνω στα Social Media από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι αμέτρητα. Αισθάνθηκα αυτή την αγάπη και την ενέργεια πριν καν υπογράψω. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να βιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα».

Σχετικά με το ΟΑΚΑ σημείωσε: «Γνωρίζω καλά και ως αντίπαλος έχω νιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να τη ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Να εισπράξω αυτή την ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και την απόφασή του να πει το ναι στον Παναθηναϊκό: «Είχα συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά.

Η παρουσία του κ. Ράντονιτς μαζί με την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τους νέους μου συμπαίκτες μου δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία και έκαναν εύκολη την απόφασή μου».

Για τους στόχους που θέλει να πετύχει: «Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους.

Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα playoffs της EuroLeague διεκδικώντας την είσοδό του στο Final Four. Αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Τέλος, όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον εκείνον, ο Ντέρικ Ουίλιαμς είπε: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς με την ενέργεια και το πάθος μου ώστε να κερδίζουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να δω τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024