
Γύρισε από το Όρεγκον ο Μίλτος Τεντόγλου
Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος γύρισε από το Όρεγκον ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με ακόμη μία μεγάλη επιτυχία. Ο αθλητής μας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και προσέθεσε ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του.
Το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι έφτασαν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί τον υποδέχθηκαν δικοί του άνθρωποι, αλλά και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.
Επιπλέον επέστρεψαν κι άλλα μέλη της εθνικής μας ομάδας, όπως ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Κυριακή Φιλτισάκου, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Σταματία Σκαρβέλη και οι προπονητές Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κωστής Παπαμαρκάκης, Φώτης Στεφανή και Μανώλης Καραγιάννης.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μαζί μετά υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας έφθασαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας.
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης»
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη
- Η Κάρπαθος πρωταγωνιστεί σε διεθνές αφιέρωμα – «Προσφέρει αληθινή ελληνική ατμόσφαιρα»
- Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης
- Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε το Game 1 Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: «Αυτό δεν μου αρέσει…»
