
Εκτός Wimbledon και ο Μπαουτίστα Αγούτ λόγω κοροναϊού
Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ είναι ο τρίτος συμμετέχων στο Wimbledon που τίθεται νοκ άουτ λόγω κοροναϊού
Μετά τους Μάριν Τσίλιτς και Ματέο Μπερετίνι, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ είναι το τρίτο «θύμα» του κοροναϊού μεταξύ των τενιστών που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά του Wimbledon.
Ο ισπανός τενίστας, ο οποίος ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη Μαγιόρκα, επρόκειτο να παίξει σήμερα (30/6) στο δεύτερο γύρο του φημισμένου Grand Slam με αντίπαλο τον Ντάνιελ Γκάλαν, όμως αποχώρησε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
«Ευτυχώς τα συμπτώματα δεν είναι πολύ σοβαρά, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση» έγραψε στο Twitter ο Μπαουτίστα Αγούτ, ο οποίος βρίσκεται στη 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά





