
ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία και ο Ζίβκοβιτς
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Ολλανδία ενσωματώθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Ευχάριστα νέα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς «πέταξε» κανονικά για την Ολλανδία και σήμερα έδωσε το «παρών» στο Άπελντοορν όπου πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, καθώς το προηγούμενο βράδυ ανέβασε πυρετό, κάτι που έφερε και την αναστάτωση στο στρατόπεδο της ομάδας, υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Ο Ζίβκοβιτς ωστόσο ανάρρωσε και έτσι σήμερα βρέθηκε στην Ολλανδία, όπου τον υποδέχτηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τον οποίο είχε ένα τετ α τετ.
Ο 25χρονος ενημέρωσε τον Ρουμάνο για την κατάσταση του και στη συνέχεια ενσωματώθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά.
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν


