Επίσημο: Στη Μακάμπι ο Χίλιαρντ
Ακόμα μία κίνηση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, Νταρούν Χίλιαρντ.
Ο Νταρούν Χίλιαρντ είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Μακάμπι, για την σεζόν 2022/23, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (26/6) η ομάδα του Τελ Αβίβ.
Ο Αμερικανός έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τους Βαυαρούς στην Ευρωλίγκας, μετρώντας σε 20 ματς 13,7 πόντους-1,9 ασίστ-3 ριμπάουντ-1,1 κλεψίματα-11,8 PIR.
«Είμαι ευγνώμων που θα φοράω τη φανέλα της Μακάμπι και θα την εκπροσωπώ. Πολλοί εξαιρετικοί παίκτες έχουν έρθει στο Τελ Αβίβ και ελπίζω να φέρω το ίδιο πάθος και θέληση για επιτυχίες».
Αυτή θα είναι η όγδοη ομάδα του 29χρονου στην επταετή καριέρα του και τέταρτη σε επίπεδο Ευρωλίγκας μετά τις Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ κι Μπάγερν.
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει

