
Η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινές έως -6 βαθμούς και 100.000 ευρώ πρόστιμο!
Ο ΕΣΑΚΕ θα στείλει στον αθλητικό δικαστή τις δύο επιθετικές ανακοινώσεις που εξέδωσε η «Ένωση»
Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοινώσεις περί εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες μέρες και ο ΕΣΑΚΕ τις στέλνει στον εισαγγελέα για διερεύνηση των καταγγελιών, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με βαριές ποινές.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και η νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ θα στείλουν στον αθλητικό δικαστή τον φάκελο με τις δύο ανακοινώσεις της ομάδας του Μάκη Αγγελόπουλου, με τα πράγματα να δείχνουν αρκετά σοβαρά.
Παράλληλα, μέσα στη μέρα η ομοσπονδία θα καταθέσει φάκελο με τις ανακοινώσεις της ΚΑΕ στον εισαγγελέα για διερεύνηση των καταγγελιών.
Αυτό σημαίνει πως, σύμφωνα με το άρθρο 75 του κανονισμού πρωταθλήματος, η δυσφήμηση του αθλήματος (κάθε πράξη, ενέργεια ή παράλειψη που δυσφημεί το άθλημα στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, λόγω της προβολής/δημοσιότητας που έλαβε το εκάστοτε περιστατικό) από ομάδα μέλος του ΕΣΑΚΕ, τιμωρείται αφαίρεση 2-6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος με χρηματικό πρόστιμο από 10.000 έως 100.000 Ευρώ.
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
- Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ»
- Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Δείτε το ΦΕΚ
- Με επιτυχία οι δοκιμαστικές προσδέσεις στο λιμάνι της Τήνου
- Π. Μαρινάκης: Κατηγορεί την αντιπολίτευση για τοξικότητα και δικαιολογεί τον Λαζαρίδη
