
ΑΕΚ: Παραμένει ψηλά στη λίστα ο Πινέδα, «βλέπει» και αλλού ο Αλμέιδα
Πρώτος στόχος για τα χαφ εξακολουθεί να είναι για την ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα.
Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ.
Η ‘Ενωση δεν έχει κινηθεί ακόμα στο «παζάρι» και αυτό έχει γίνει επειδή ο Αλμέιδα δεν επιθυμεί να γίνουν κινήσεις απλώς για να γίνουν. Για τον Αργεντινό τεχνικό, πρώτος στόχος στα χαφ εξακολουθεί να είναι ο Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα.
Η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με τον Μεξικανό μέσο, ωστόσο η υπόθεση του παρουσιάζει δυσκολίες τη δεδομένη στιγμή, με τη Θέλτα να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές στο 100% τις προθέσεις της. Έτσι, οι «κιτιρνόμαυροι» έχουν ήδη «κυκλώσει» μερικά έξτρα ονόματα, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πινέδα.
Από την άλλη, εξίσου σημαντικές είναι και οι υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο Αλμέιδα έχει ζητήσει να τελειώσουν όσο νωρίτερα γίνεται όλα τα ζητήματα εν όψει και της προετοιμασίας.
- Πέντε χρόνια ακρίβειας: 39% αυξήθηκε ο πληθωρισμός στα τρόφιμα – 31% στη στέγαση
- Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης, ο Έλληνας του «Νονού», σε ηλικία 93 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ: Ό,τι και να πει ο Γεωργιάδης η ώρα της ετυμηγορίας για τα γαλάζια σκάνδαλα πλησιάζει
- Αυτό είναι το πόρισμα για το τροχαίο του Ντιόγκο Ζότα: Μηχανική βλάβη, δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 30 Απριλίου
- Live: Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν – Ποιους θα δει
