Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται οι μπελάδες για τον Βράνιες: Τι ψάχνει η αστυνομία στην Μπάνια Λούκα

Συνεχίζονται οι μπελάδες για τον Βράνιες: Τι ψάχνει η αστυνομία στην Μπάνια Λούκα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Μπάνια Λούκα. Πώς εμπλέκεται ο Όγκνιεν Βράνιες και τι αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα… φώτα της δημοσιότητας ο Όγκνιεν Βράνιες. Οι μπελάδες δε σταματούν για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, που φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο στο κέντρο της Μπάνια Λούκα.

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας σε δρόμο στον οικισμό “Starčevica” της Μπάνια Λούκα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα, έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών.

Ο δράστης φέρεται να είναι ο Νεμάνια Μιχαίλοβιτς Νέλε και θύμα ο Ντέγιαν Κόστις Ντέλα, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι ραγδαίες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «srpskainfo», ο Μιχαίλοβιτς βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας κατά του Κόστιτς. Ο ύποπτος συνοδεύτηκε από τον δικηγόρο του και δεν αποκλείεται σύντομα να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας της Περιφέρειας της Μπάνια Λούκα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα, με την υπόθεση να έχει μπόλικο «εγκληματικό» παρασκήνιο. Άλλωστε, ο Νεμάνια Μιχαίλοβιτς Νέλε είναι αρκετά γνωστός στα αστυνομικά κατατόπια, λόγω και παλαιότερων συμβάντων. Και κάπου εκεί, έρχεται να προστεθεί το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες. Όπως αναφέρουν σε Σερβία και Βοσνία, οι επιθεωρητές δεν αποκλείουν τη σύνδεση των δυο περιστατικών. Του επεισοδίου του στόπερ της ΑΕΚ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα και των πυροβολισμών με τον τραυματία στον οικισμό “Starčevica”.

Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης παραμένει στο… κάδρο των ερευνών, μετά και το επεισόδιο που φέρεται να πρωταγωνίστησε. Το τοπίο είναι θολό, με τον Βράνιες να είναι και πάλι το πρόσωπο των ημερών για τους… λάθος λόγους. Θυμίζουμε, πως ο παίκτης της ΑΕΚ φέρεται να παρενόχλησε μια κοπέλα, με τα υπόλοιπα να αποτελούν θλιβερή ιστορία. 

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει σε δεινή θέση τον Όγκνιεν Βράνιες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη καλέσει σε απολογία τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, που δε δείχνει να έχει μέλλον στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024