
Το ρεκόρ του Παπανικολάου στο Game 3
Σε ένα σπουδαίο επίτευγμα έφθασε ο Κώστας Παπανικολάου στο Game 3 με τον Προμηθέα
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο Game 3 των ημιτελικών με τον Προμηθέα και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του έχοντας 30 ranking.
Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν εκείνη των 23 βαθμών που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ήταν όμως κάτι περισσότερο από αυτό.
Η χθεσινή εμφάνιση ήταν, με βάση τους αριθμούς, η τρίτη καλύτερη από τις 261 εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου στην Basket League.
Ήταν η τρίτη φορά που είχε «30άρα» στο ranking, αφού είχε 32 στο εντός έδρας ματς με την Καβάλα της σεζόν 2011-12 και 31 στο εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό της σεζόν 2012-13.
Η χθεσινή, πάντα βάσει του ranking, ήταν η καλύτερη από τις τελευταίες 153 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.
Ο 32χρονος φόργουορντ είχε «γεμάτη» στατιστική, μέσα από την οποία ξεχώρισαν ίσως οι επτά ασίστ που αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου, αφού είχε έξι στο ματς της 19ης αγωνιστικής με το Περιστέρι. Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε μία ασίστ μακριά από το ρεκόρ καριέρας του.
Με αυτές τις επτά ασίστ ο Κώστας Παπανικολάου «έπιασε» τον Ντέιβιντ Ρίβερς στην 9η θέση των πασέρ του Ολυμπιακού στην Basket League, έχοντας συνολικά 376.
Με τη 261η εμφάνισή του στο πρωτάθλημα ο Παπανικολάου «έπιασε» τον Φάνη Κουμπούρα στην 75η θέση της ιστορικής λίστας της Basket League.
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη
- Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ολομέλεια του Στρασβούργου η έκθεση για το Κράτος Δικαίου – Τα σοβαρά ζητήματα που αναδεικνύει
- Ο Τεντ Μπάντι συνεχίζει να τρομοκρατεί τις ΗΠΑ 37 χρόνια μετά την εκτέλεσή του
- Νέα μπλεξίματα για τον Τέρι Ροζίερ: «Αυτός αναζήτησε τους ανθρώπους που τον δωροδόκησαν»





