Βόλος: Στο νοσοκομείο δέκα άτομα μετά από πάρτι στο πανεπιστήμιο – Λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ
H συμμετοχή στο πάρτι ήταν μεγάλη, αλλά η βραδιά δεν κύλησε καλά για όλους.
Ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, δόθηκε η πολυπόθητη άδεια από τις Πανεπιστημιακές αρχές, προκειμένου να διοργανωθεί εντός του προαυλίου χώρου του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, ένα από τα καθιερωμένα μεγάλα πάρτι.
Από νωρίς χθες το απόγευμα, η πόλη γέμισε με χιλιάδες νεαρές και νεαρούς, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην καθιερωμένη πια γιορτή.
Από το πάρτι στο νοσοκομείο
Όμως, παρά το κέφι και την επιτυχία της βραδιάς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για όλους, καθώς, σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, περίπου δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης.
Κάποια από αυτά τα άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κάποια άλλα με ιδιωτικά οχήματα, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Χαρακτηριστικό της συμμετοχής στο πάρτι, είναι ότι τα πρωινά δρομολόγια του τρένου με προορισμό τη Λάρισα ήταν ασφυκτικά γεμάτα, αφού είχαν έρθει στον Βόλο φοιτητές από πολλές γειτονικές πόλεις.
- Θεσσαλονίκη: Τι λέει τώρα για το μαχαίρι ο 23χρονος δράστης – Αναζητούν τους φίλους του θύματος οι Αρχές
- H Doja Cat «φωνάζει» δικαίως γ@μώ τους παπαράτσι
- Ίντερ-Αταλάντα 1-1: Δεύτερη σερί απώλεια για τους πρωτοπόρους «νερατζούρι»
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο



