Γάμος αλά Ελληνικά: Έρχεται το τρίτο μέρος – Στην Κέρκυρα τα γυρίσματα
Θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου. Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής αναζητά ενήλικες για κομπάρσους.
Είναι γεγονός! Η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» επιστρέφει, με το τρίτο μέρος της να γυρίζεται στην Κέρκυρα.
Τα νέα έκανε γνωστά η ίδια η δημιουργός, Νία Βαρντάλος, μέσω Instagram.
Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται το sequel και τόνισε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα My Big Fat Greek Wedding 3».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι έχει καλεστεί όλο το παλιό και αρχικό cast.
«Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς των δυο προηγούμενων φιλμ και προσπαθούμε να προσλάβουμε πολλούς ακόμα. Όμως, αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων. Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν», σημείωσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos)
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου.
Ωστόσο, σκηνές θα γυριστούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής αναζητά ενήλικες για κομπάρσους.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2002 και η δεύτερη 14 χρόνια μετά.
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας



