Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτικές σειρές για το καλοκαίρι: Ένας οδηγός με τις καλύτερες streaming επιλογές αυτή τη στιγμή

Τηλεοπτικές σειρές για το καλοκαίρι: Ένας οδηγός με τις καλύτερες streaming επιλογές αυτή τη στιγμή

Έχεις ξεμείνει από καλές ιδέες; Δεν ισχύει το ίδιο και για τις αγαπημένες σου πλατφόρμες streaming.

Είναι το «δεν έχω τι άλλο να δω» το «δεν έχω τι να βάλω» της εποχής μας; Εμείς λέμε πως ναι. Και όπως ακριβώς αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα μέσα στη ντουλάπα σου πάντα υπάρχει ένα ακόμη outfit, έτσι και οι αγαπημένες σου πλατφόρμες πάντα έχουν κι άλλα κρυφά ή φανερά διαμαντάκια για να γεμίσουν τα χαλαρά βράδια στο σπίτι.

Όμως δεν σκοπεύουμε να εξετάσουμε το ζήτημα φιλοσοφικά. Αντ’ αυτού, σου παρουσιάζουμε τέσσερα must-sees του καλοκαιριού, αλλά και όσα χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε θερινό σινεμά – πράγμα ευκολότερο από ό,τι πιστεύεις, αν έχεις στη διάθεσή σου και την ανάλογη βεράντα ή κήπο.

Κι αν οι σειρές προέρχονται η καθεμιά και από άλλη πλατφόρμα, τα προϊόντα που θα απογειώσουν την εμπειρία θέασής σου ανήκουν όλα στην ίδια: στο shopflix.gr με την τεράστια ποικιλία σε ηλεκτρονικές συσκευές και είδη για το σπίτι. Αν και δεν μας αρέσουν τα spoiler, συστήνουμε ανεπιφύλακτα να σκρολάρεις τουλάχιστον μέχρι τις προσφορές στις τηλεοράσεις – θα σε ξαφνιάσουν πολύ ευχάριστα.

Better Call Saul Season 6

Δεν είναι πολλά τα spin-offs που καταφέρνουν να αποκτήσουν τόσο ένθερμο κοινό όσο και η σειρά που τα γέννησε. Το Better Call Saul, συμπληρώνοντας φέτος τον έκτο και τελευταίο κύκλο του, έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι αξίζει το πάθος των θεατών του.

Δεν θα σου πούμε πολλά για την υπόθεση – πρώτον γιατί την ξέρεις, και δεύτερον γιατί όπως είπαμε αποφεύγουμε τα spoiler – όμως θα επισημάνουμε ότι η σειρά απέχει πλέον μόλις λίγες ώρες, τόσο από άποψη τηλεοπτικού, όσο και από άποψη αφηγηματικού χρόνου, από το να φτάσει στο timeline του Breaking Bad. Αν δεν έχεις δει ούτε τις προηγούμενες σεζόν, έξι κύκλοι αρκούν για να καλύψεις άφθονα καλοκαιρινά βράδια.

Θα τη δεις: Στο Netflix.

The Offer

Κάποιες ταινίες γίνονται θρύλοι, σε τέτοιο βαθμό ώστε τα όσα συνέβησαν στα γυρίσματά τους να μας ενδιαφέρουν όσο και το τελικό αποτέλεσμα. Και είναι σίγουρο ότι ο «Νονός», το αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα ανήκει σε αυτές – με τις διαμάχες ανάμεσα στον σκηνοθέτη και το στούντιο, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε η παραγωγή από την πραγματική μαφία, να συζητιούνται ακόμη και σήμερα.

Το The Offer μας ταξιδεύει σε εκείνες τις κρίσιμες ημέρες που μετέφεραν το «Νονό» στο πάνθεον της ιστορίας του κινηματογράφου. Και απλώνεται σε λίγα επεισόδια, για να μπορείς να το δεις μέσα σε μια μέρα.

Θα τη δεις: Στο Cosmote TV.

We Own This City

Οι Ντέιβιντ Σάιμον και Τζορτζ Πελεκάνος, οι άνθρωποι που μας χάρισαν το The Wire, επέστρεψαν με μια συγκλονιστική μίνι σειρά αντίστοιχης θεματικής – αλλά μεγαλύτερης διείσδυσης. Ίσως γιατί αυτή τη φορά η ιστορία που μας μεταφέρει στις αποτυχίες του «πολέμου κατά των ναρκωτικών» και στην αστυνομική διαφθορά είναι 100% πραγματική.

Άλλο ένα στοιχείο που ίσως σε πείσει: η HBO ήταν τόσο σίγουρη για τη δύναμη της υπόθεσης, που αγόρασε τα δικαιώματα του ομώνυμου αριστουργήματος του Τζάστιν Φέντον, πριν καν κυκλοφορήσει. Και κάτι θα πρέπει να ήξερε.

Θα το δεις: Στο Vodafone TV.

Severance

Έχεις φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν, φεύγοντας από το γραφείο, μπορούσες να διαγράψεις αυτομάτως όσα συνέβησαν τις ώρες της δουλειάς σου; Αλλά και αντίστροφα, αν τις ώρες που ήσουν εκεί, μπορούσες να απομονώσεις κάθε σκέψη που σχετιζόταν με την προσωπική σου ζωή;

Αυτό ακριβώς είναι το κεντρικό στοιχείο της εργασιακής ζωής των πρωταγωνιστών του Severance – και οι συνέπειές του δεν είναι πάντα αυτές που φαντάζεσαι. Η σειρά αξιοποιεί sci-fi στοιχεία για να αποτυπώσει δυστοπικές όψεις του σήμερα, και παραδίδει μια πλοκή γεμάτη μυστήριο. Με λίγα λόγια, αν σου άρεσε το Black Mirror αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία.

Θα το δεις: Στο Apple TV.

Binge watching υψηλών προδιαγραφών

Επέλεξες το αγαπημένο σου περιεχόμενο; Ώρα να βυθιστείς σε αυτό περισσότερο από ποτέ, με «υποδομές» και μικρές απολαύσεις να συμπληρώνουν την εμπειρία. Άλλωστε, δε νομίζεις ότι η σταθερότερη από τις συνήθειές σου αξίζει μια μικρή επένδυση;

Όλα, προφανώς, ξεκινούν από την ποιότητα της εικόνας – και δεν έχει καμιά σημασία πόσο προσεγμένη είναι η παραγωγή που παρακολουθείς, αν η τηλεόρασή σου δεν είναι σε θέση να την αποτυπώσει. Χρειάζεσαι αναβάθμιση; Τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις προσφορές του shopflix.gr σε τηλεοράσεις Samsung 4K.

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος επιλογή, όμως από την πλευρά μας ξεχωρίσαμε την Samsung Ultra HD 4K Edge LED Dolby Digital Plus 43”, για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής (θα τη βρεις μόλις τα 329€), τα ολοζώντανα χρώματα και τις άψογες αντιθέσεις.

Από την άλλη, αν θέλεις το σαλόνι σου να μετατραπεί σε κινηματογραφική αίθουσα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Samsung ULTRA HD DHR 2000Pqi 65”, που καταφέρνει να συνδυάσει το μεγάλο της μέγεθος με τη λεπτομερέστατη εικόνα και την κομψή σχεδίαση. Επίσης, συμβαίνει τα smart χαρακτηριστικά της να είναι εξυπνότερα από ποτέ.

Βρες τη δική σου Samsung Smart TV.

Αν είσαι από τους τυχερούς με τις μεγάλες βεράντες (ή και με τα μεγάλα σαλόνια), υπάρχει και μια ακόμη πιο εντυπωσιακή λύση: ένας προτζέκτορας, όπως ο φορητός προβολέας Mini LED HD UC28+ θα δημιουργήσει ένα σπιτικό θερινό σινεμά μέσα σε μια στιγμή, αφού μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή, το κινητό σου, αλλά και να προβάλει υλικό από USB Stick ή κάρτα SD. Ο συγκεκριμένος, εκτός των άλλων, είναι μικρός και ελαφρύς για επιπλέον φορητότητα, ενώ ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός επιτρέπει 90% μεγαλύτερη ακρίβεια, για να μη χάνεις καμιά λεπτομέρεια.

Αγόρασέ τον με 43% έκπτωση.

Για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία θέασης, πρέπει να δημιουργήσεις και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η ταινία έξυπνου φωτισμού LED Nanoleaf Essentials Strip θα σου λύσει τα χέρια, μεταμορφώνοντας τον οποιονδήποτε χώρο με τις 16 εκατ. αποχρώσεις φωτισμού της και την ομοιόμορφη λάμψη της. Πανεύκολη στον χειρισμό και εξαιρετικά εντυπωσιακή, δεν ήξερες ότι λείπει από το σπίτι σου κι όμως τη χρειαζόσουν.

Αγόρασέ τη.

Τσιμπολόγημα, το τηλεοπτικό

Ξέρουμε καλά ότι η μισή χαρά του binge-watching κρύβεται στα σνακ που το συνοδεύουν. Και με τις κατάλληλες προσθήκες στα ράφια της κουζίνας σου, οι λιχουδιές που απολαμβάνεις μπροστά στην τηλεόραση μπορούν να γίνουν και πιο νόστιμες, αλλά και πιο υγιεινές.

Αν προσέχεις τη διατροφή σου, αλλά δεν μπορείς να απαρνηθείς και τα ποπ κορν, η μηχανή της Ikohs είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Μέσα σε τρία λεπτά, σου δίνει το πιο νόστιμο και τραγανό καλαμπόκι χωρίς να χρειάζεται ούτε ίχνος λαδιού ή βουτύρου, αξιοποιώντας σύστημα θερμού αέρα. Και με τον κομψό της σχεδιασμό και το υπέροχο παστέλ χρώμα της, σε προκαλεί να την τοποθετήσεις σε περίοπτη θέση στον πάγκο σου.

Αγόρασέ τη από 29,95€.

Μετράς παγωτά από τον Μάρτιο; Τώρα θα μετράς και τις δικές σου παγωμένες επιτυχίες, αφού η παγωτομηχανή της Ariete θα κάνει τη δημιουργία δικών σου συνταγών παιχνιδάκι. Το παγωτό σου θα είναι έτοιμο μέσα σε μισή ώρα, για να το απολαύσεις παρακολουθώντας την αγαπημένη σου ρομαντική κομεντί.

Αγόρασέ τη.

Και κλείνουμε με μια δόση πολυτέλειας, για τις περιπτώσεις που παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο με καλή παρέα. Το ελαφρύ ημίγλυκο Τρεις Μάγισσες Ροζέ, από το Κτήμα Μπαραφάκα, θα σου δώσει όλη τη δροσιά, τη γλύκα και την οξύτητα των φρούτων, με μια καραμελένια επίγευση που θα σε ενθουσιάσει. Στοιχηματίζουμε ότι οι φίλοι σου θα ζητήσουν να μάθουν το όνομά του.

Αγόρασέ το.

Όλα τα συστατικά της τέλειας τηλεοπτικής βραδιάς σε περιμένουν στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε ηλεκτρονικές συσκευές και είδη για το σπίτι. Εσύ, αντιθέτως, δεν θα χρειαστεί να τα περιμένεις για πολύ. Η αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center εξασφαλίζει άμεση παράδοση της παραγγελίας σου στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Πρόσθεσε σε αυτό και τις διαρκείς προσφορές, και έχεις βρει τον απόλυτο προορισμό για τις ηλεκτρονικές αγορές σου.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024