Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φέρε το Βελιγράδι στο σπίτι σου: Πώς θα ζήσεις στο μέγιστο την εμπειρία του Final Four της Ευρωλίγκας

Φέρε το Βελιγράδι στο σπίτι σου: Πώς θα ζήσεις στο μέγιστο την εμπειρία του Final Four της Ευρωλίγκας

Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μπασκετικό γεγονός της χρονιάς έχει σχεδόν φτάσει – κι εμείς θα το περιμένουμε πιο έτοιμοι από ποτέ

Ναι, θα παρακολουθήσεις τον ημιτελικό του Final Four, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στις 19 Μαΐου, αλλά και τον τελικό του Σαββάτου από το σπίτι. Όμως, αν το καλοσκεφτείς, το Βελιγράδι δεν είναι καθόλου μακριά. Κι επειδή συμπάσχουμε, αποφασίσαμε να το φέρουμε ακόμα πιο κοντά σου, για να ζήσεις τη μαγεία της διοργάνωσης όπως της αναλογεί.

Φέτος δεν έχει ημίμετρα: θα παρακολουθήσεις τους αγώνες σε κρυστάλλινη ανάλυση, πίνοντας ιδιαίτερες μπύρες και καταβροχθίζοντας τα πιο νόστιμα σνακ. Κι αν η Ευρωλίγκα σου έδωσε έμπνευση να ξεσκονίσεις τα μπασκετικά σου παπούτσια; Έχουμε προτάσεις για να παίξεις σαν επαγγελματίας – ή τουλάχιστον πολύ καλύτερα από ό,τι έπαιζες.

Αν και η λίστα είναι μεγάλη, η δημιουργία της δεν ήταν δύσκολη υπόθεση: όλα τα προϊόντα που θα δεις, είναι διαθέσιμα στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr. Και με αφορμή την υπέροχη αθλητική εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, πολλά από αυτά διατίθενται σε (ακόμη πιο) συμφέρουσες τιμές. Είσαι τόσο ενθουσιασμένος όσο κι εμείς;

Εν αρχή ην η οθόνη

Αν η τηλεόρασή σου δεν φημίζεται για τις αποδόσεις της, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση. Άλλωστε, οι τηλεοράσεις 4K έχουν πάψει προ πολλού να είναι απλησίαστες, ενώ παράλληλα έχουν επενδυθεί με ένα πλήθος τεχνολογιών που τους χαρίζει ακόμη πιο εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

Εμείς ξεχωρίσαμε την Samsung 4K Smart TU7092 για την πεντακάθαρη, ζωντανή εικόνα που χαρίζει ο επεξεργαστής Crystal Processor 4K και τις χορταστικές της 43 ίντσες. Θα σου επιτρέψει να δεις και την παραμικρή λεπτομέρεια του παιχνιδιού σαν να ήσουν στη Stark Arena, ενώ λεπτός, κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός της θα επιτρέπει σε όλους σας να παρακολουθείτε άψογα το ματς, σε όποια γωνία του σαλονιού και αν κάθεστε.

Αγόρασέ τη.

Μπωλ Σερβιρίσματος Vista Alegre Tappas & Sushi από Πορσελάνη

Πατατάκια και ποπ κορν σερβίρονται με τιμές αρχηγού κράτους στο στιβαρό μπολ του παγκοσμίου φήμης πορτογαλικού οίκου Vista Alegre. Καθόλου τυχαία, τα σερβίτσια του χρησιμοποιούνται στις επίσημες δεξιώσεις του Προέδρου της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, αλλά και από τον Λευκό Οίκο, ανάμεσα σε πολλές ακόμη κυβερνήσεις ανά τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο μπολ, με διάμετρο 13 εκατοστών, αποτελείται από πορσελάνη, για να σας κάνει να νιώθετε βασιλιάδες – παρόλο που δεν έχετε κανέναν να σας μαζέψει τα ψίχουλα από το πάτωμα.

Αγόρασέ το.

Πλατώ Σερβιρίσματος Περιστρεφόμενο Plastona Ξύλινο

Κατάλληλο και για τα τυράκια των εκλεπτυσμένων και για την πίτσα των παραδοσιακών, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τα χαρτονένια κουτιά που δεν αφήνουν χώρο για τις μπύρες σας στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Αποτελείται από ξύλο, για έξτρα κομψότητα και αντοχή, και είναι περιστρεφόμενο για να μπορείς να πιάσεις πάντα το κομμάτι που έβαλες στο μάτι.

Αγόρασέ το.

Παγωτομηχανή Ariete 642 1.5lt

Ψάχνεις κάτι που θα κλέψει την παράσταση; Τι λες για μια λαχταριστή μερίδα σπιτικό παγωτό;

Η παγωτομηχανή της Ariete, με χωρητικότητα 1,5 λίτρου, θα σε βοηθήσει να τελειοποιήσεις με την πρώτη τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές, ενώ χάρη στο αφαιρούμενο καλάθι της, το καθάρισμά της θα αποδειχθεί εξίσου εύκολο με τη χρήση της.

Αγόρασέ τη.

Ξέχνα τις μπύρες περιπτέρου

Είπαμε, φέτος δεν κάνουμε εκπτώσεις – τις κάνει, όμως, το shopflix.gr για εμάς, με προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες Craft. Η πιο συναρπαστική lager που έχεις δοκιμάσει τελευταία σε μπουκάλια ή σε κουτάκια, μια Pilsner – η «σαμπάνια της μπύρας» – με απαλή πικράδα, μια ντελικάτη Pale Ale κορυφαίας ποιότητας, μια πλούσια Weiss ή μια αρωματική IPA με ισορροπημένη πικράδα και νότες εσπεριδοειδών;

Ό,τι κι αν ψάχνεις θα το βρεις – μαζί με εκδοχές χωρίς αλκοόλ για τον φίλο που παίρνει αντιβίωση και mixes για τους αναποφάσιστους. Και όποιες και αν διαλέξεις, η συσκευασία θα έρθει στην πόρτα σου με δώρο έξι ποτήρια μπύρας για να τις απολαύσεις όπως τους αναλογεί.

Βρες τις δικές σου.

Μπάσκετ δωματίου

Δεν πρόκειται για κάποιο παράξενο υπονοούμενο, αλλά για το καλύτερο plus σε μια ήδη ανεβασμένη βραδιά. Το επιτραπέζιο ξύλινο μπάσκετ της Milaniwood είναι η τέλεια θεματική προσθήκη – και αν έχεις παιδιά είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν.

Όμως ακόμη κι αν είσαι εργένης, σε προκαλούμε να βρεις έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο να καλύψεις τα διαλείμματα ανάμεσα στις τέσσερις περιόδους.

Αγόρασέ το.

Γίνε playmaker

Μπορεί να μην είσαι 2,05 μ., αλλά η Ευρωλίγκα σου έδωσε την έμπνευση που έψαχνες για να το ρίξεις στο μπάσκετ. Και μιας και ο καιρός είναι επίσης με το μέρος σου, το μόνο που σου λείπει είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός.

Για παράδειγμα, αν ανήκεις στους τυχερούς με τις μεγάλες αυλές, με την προσθήκη ενός ταμπλό σε έναν τοίχο με κατάλληλο ύψος, μπορείς να βελτιώσεις τα skills σου στο τρίποντο και να γίνεις η μεταγραφή αεροδρομίου για το γηπεδάκι της γειτονιάς.

Η συγκεκριμένη επιλογή της Amila, με διαστάσεις 120x80cm και σύνθεση από πολυανθρακικό 3,5mm, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις – σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι φαντάζεσαι.

Αγόρασέ το.

Κάνε τη ντρίμπλα

Τι να το κάνεις το ταμπλό χωρίς την κατάλληλη μπάλα; Στο shopflix.gr θα βρεις την ιδανική για εσένα, σε μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες και χαρακτηριστικά, στο βάρος και το μέγεθος που ορίζουν οι επίσημοι κανονισμοί.

Αν θέλεις να μείνεις εντελώς στους ρυθμούς της Ευρωλίγκας, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την επίσημη Euroleague Basketball της Spalding.

Βρες τη δική σου μπάλα του μπάσκετ.

Παίξε με σύστημα

Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ζήτημα φυσικής κατάστασης: απαιτεί και στρατηγική. Και ειδικά αν συνηθίζεις να παίζεις πάντα με τους ίδιους φίλους, τίποτα δεν σας σταματά από το να χαράξετε τη δική σας, εξαφανίζοντας τους αντιπάλους.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα σας βοηθήσει πολύ και ένα ταμπλό προπονητή, σχεδιασμένο για να στήνετε όλο το παιχνίδι, μαγνητικό συνοδευόμενο από μαρκαδοράκι για ακόμη πιο διεξοδική προετοιμασία. Διαθέτει και κλιπ για τις εξαντλητικές σημειώσεις σας.

Αγόρασέ το.

Μάθε τα πάντα για το μπάσκετ

Αξίζει να μαθαίνεις περισσότερα για εκείνα που αγαπάς πραγματικά. Και μιας και έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για την καταγραφή της ιστορίας του μπάσκετ, οι επιλογές σου είναι ατέλειωτες.

Ιστορίες μέσα από το καλάθι, Σωτήρης Θεολογίδης

Εμείς θα ξεκινούσαμε από την πλήρη εξιστόρηση της έλευσης του μπάσκετ στην Ελλάδα, από τον Σωτήρη Θεολογίδη. Στις σελίδες του βιβλίου θα μάθεις πώς και γιατί υποδεχτήκαμε το άθλημα, ξεκινώντας από τη γέννηση των ομαδικών αθλημάτων εν γένει και παρακολουθώντας την αγωνιστική δράση συλλόγων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μέχρι το 1940.

Στη συναρπαστική ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, θα βρεις όλους τους αγώνες της εθνικής ομάδας, τις φιλικές συναντήσεις και τα τουρνουά και συνολικά περισσότερους από 500 αγώνες με σκορ και συνθέσεις, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την εξέλιξη του σπορ στο πλαίσιο των ευρύτερων πολιτικών και αθλητικών εξελίξεων.

Αγόρασέ το.

Σου φάνηκαν πολλά; Δεν ήταν παρά ένα ελάχιστο τμήμα της τεράστιας ποικιλίας του shopflix.gr σε είδη μπάσκετ, αλλά και σε αμέτρητα ακόμη προϊόντα και κατηγορίες, σε συμφέρουσες τιμές και ειδικές προσφορές. Ό,τι και αν επιλέξεις για τις βραδιές του Final Four ή για τις δικές σου μπασκετικές περιπέτειες, θα είσαι σίγουρος ότι θα φτάσει στην πόρτα σου εγκαίρως, χάρη στη συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, με τα μεταφορικά να ξεκινούν μόλις από 1,50€.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024