Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα (2-3) από τη Λίβερπουλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του FA Cup.
Μετά το τέλος του ματς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε στις απουσίες των Πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δε χρησιμοποίησε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.
«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί, όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε το μομέντουμ. Με τον Ντε Μπρόινε να μην μπορεί να παίξει, τον Κάιλ Γουόκερ να μην μπορεί να παίξει και τον Γκιουντογκάν να έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, η αποστολή της Λίβερπουλ ήταν πιο γεμάτη από τη δική μας αποστολή.
Όταν όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς, τότε είμαστε εντάξει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, τους εμπιστεύομαι»
Για την γκάφα του Στέφεν: «Γίνονται αυτά, ο Έντερσον παραλίγο να δεχτεί παρόμοιο γκολ στο ματς πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως ο Ζακ δεν ήθελε να το κάνει».
Για τον Ντε Μπρόινε: «Στο τέλος δεν ήθελα να τον χρησιμοποιήσω, παίρνοντας ένα ρίσκο να τον χάσω για τα επόμενα παιχνίδια».
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για το Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.