Απέδρασε από το Μεστάγια και συνεχίζει την αξιοπρόσεκτη πορεία της στην εφετινή La Liga η Οσασούνα! Η ομάδα από την Παμπλόνα έριξε στο καναβάτσο (1-2) τη Βαλένθια και την… καβάλησε στο βαθμολογικό πίνακα. Στην 9η θέση με 44 πόντους η Οσασούνα, στους 42 παρέμειναν οι «νυχτερίδες».
Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, κερδίζοντας πέναλτι στο 48ο λεπτό. Ο Άβιλα ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 0-1 από την άσπρη βούλα.
Στο 74’ μετά από σέντρα του Ρουμπέν Γκαρσία από αριστερά, ο Μπούντιμιρ με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 0-2, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο. Το μόνο που καταφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 81ο λεπτό με πέναλτι του Σολέρ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»