Όλα τα μυστικά για τέλειο πασχαλινό τσουρέκι
Ακολουθήστε την συνταγή του Χρήστου Βεργάδου
Ο σεφ Χρήστος Βεργάδος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε αφράτα πασχαλινά τσουρέκια στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά για τη συνταγή:
Για το προζύμι:
250 ml νερό
250 ml γάλα
500 γρ. αλεύρι δυνατό
100 γρ. νωπή μαγιά
Για τη ζύμη:
1 κιλό αλεύρι
400 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο κρεμώδες
6 αυγά
15 γρ. μαχλέπι τριμμένο
15 γρ. κακουλέ τριμμένο
3 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
Για το άλλειμμα:
1 αυγό
50 γρ. γάλα
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών

