ΕΛΓΑ: Μέχρι πότε εξοφλούνται χρέη της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς
Εξυπηρετούνται 64.000 ΑΦΜ με τα συνολικά οφειλόμενα ποσά να ανέρχονται σε 12 εκατ. ευρώ
Διευρύνεται ο χρόνος αποπληρωμής των οφειλών της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς στον ΕΛΓΑ, από δύο έτη σε τέσσερα, κατόπιν απόφασης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, η οποία ελήφθη ύστερα από εισήγηση του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
Η ρύθμιση αυτή (επαναδιατύπωση της ΥΑ 136/14062 ΦΕΚ Β΄290/2013, περί Κανονισμού Οικονομικής Ενίσχυσης του ΕΛΓΑ, άρθρο 5, παρ. 9), επιτρέπει την εξόφληση των οφειλών μέσω των Τραπεζών, ενώ δεν αποστέλλονται οι οφειλές στις ΔΟΥ που θα είχε ως αποτέλεσμα να απωλέσουν οι αγρότες την φορολογική τους ενημερότητα μέχρι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Η απόφαση αφορά 64.000 ΑΦΜ και τα συνολικά οφειλόμενα ποσά ανέρχονται σε 12 εκατ. ευρώ.
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442