
Τόμιτς: «Μεγαλύτερη ταχύτητα ο Ολυμπιακός, στόχος μας η τετράδα»
Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (104-85) και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η τετράδα.
Έπειτα από την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 104-85, ο τεχνικός της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Μίλαν Τόμιτς, τόνισε ότι στόχος είναι η τετράδα.
Επιπλέον, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ όπου πέρασα πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω συγκίνηση, χαρά, τα πάντα.
Δεν παίξαμε άσχημα επιθετικά, αμυντικά όμως ήμασταν 3-4 βήματα πίσω, ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη ταχύτητα. Είμαι χαρούμενος για τα νέα παιδιά και τους Εφήβους μας που έπαιξαν καλά.
Στόχος είναι η τετράδα, είναι νωρίς για υπολογισμούς, είναι μπερδεμένη η κατάσταση με πολλές ομάδες που θα παλέψουν για αυτό».
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]





