Μπαγιάτικο ψωμί: Έτσι θα το κάνεις ξανά… φρέσκο
Σε τρία απλά βήματα!
Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;
Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!
Δες αναλυτικά:
- Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
- Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
- Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!
- Ασπρόπυργος: Ακινητοποιήθηκε ο Προαστιακός λόγω πυρκαγιάς κοντά στη γραμμή
- Θήβα: Τραγωδία με νεκρό μωρό 1,5 έτους – Εξετάζονται οι συνθήκες θανάτου
- Όλη του η ζωή ένα ταξίδι: 17χρονος κάνει τον γύρο της Γερμανίας ζώντας σε… τρένα με μία βαλίτσα στο χέρι
- Ο Δουβίκας έδωσε νίκη – χρυσάφι στην Θέλτα (3-2)
- Κρουαζιέρα γυμνιστών θα σαλπάρει από τη Φλόριντα: Ιδού το κόστος και το δρομολόγιο
- Έρχονται οι αρκούδες σε ομόλογα και νομίσματα των αναδυόμενων αγορών;