
Ντεμπούτο για Στεφανίδη το Σάββατο στο Τέξας
Έτοιμη για την πρώτη φετινή της εμφάνιση είναι η Κατερίνα Στεφανίδη
Μετά από αρκετό διάστημα ξεκούρασης και αποφόρτισης, η Κατερίνα Στεφανίδη έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμάζεται για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου.
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία άφησε τελείως τον κλειστό στίβο για φέτος, θα κάνει το Σάββατο (26/3) τον πρώτο αγώνα της μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, μετέχοντας στους αγώνες Texas Relays στις ΗΠΑ. Θα έχει μάλιστα αντίπαλο άλλο ένα μεγάλο όνομα του επί κοντώ, την Αμερικανίδα Τζεν Σουρ, που και αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της για φέτος.
Η Στεφανίδη ξεκινά τη χρονιά με στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση, τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, όσο και στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Υπενθυμίζεται ότι είναι η κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου από το 2018, ενώ στο τελευταίο Παγκόσμιο, το 2019 στο Ντόχα, είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.
- Live η κρίσιμη 8η αγωνιστική των play out της Super League
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην Alterlife
- Βέσελι: «Σταματάω με ευγνωμοσύνη και περηφάνια»
- Κρήτη: «Δεν θυμάται, μου είπε μόνο ότι την πάτησε αυτοκίνητο και τσακώθηκαν», λέει η μητέρα της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
- Τόμπσον: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας μου»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης – Ελεύθεροι οι 39 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
