Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο χώρο της μόδας αυτήν τη στιγμή, είναι ο σχεδιαστής Jacquemus. Τα προϊόντα του πωλούνται σε ακριβά υψηλές τιμές και όλες οι κυρίες πλέον κρίνεται να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους μια τσάντα, ή μια μπλούζα ή μια φούστα που σχεδίασε ο Jacquemus.

Ο Γάλλος σχεδιαστής είναι παντρεμένος με τον σύντροφο του Marco Maestri και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που φιλάει τον σύζυγο του.

Η φωτογραφία αυτή έγινε κόκκινο πανί για κάποιους οι οποίοι άρχισαν να του επιτίθενται και να γράφουν δεκάδες σχόλια μίσους κάτω από την ανάρτηση του σχεδιαστή.

Ο ίδιος δεν «μάσησε» και απάντησε σε κάθε έναν ξεχωριστά. Μάλιστα μια γυναίκα που του έγραψε «Δεν θέλω πια την τσάντα σου» ο Jacquemus της απάντησε: «Όχι, η τσάντα μου δεν θέλει εσένα». Και την αποστόμωσε: «Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

«Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικάει! Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ» έγραψε ο Jacquemus.