Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Λατινοπούλου - Χαμός στα social media με τις δηλώσεις της για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη

Αφροδίτη Λατινοπούλου – Χαμός στα social media με τις δηλώσεις της για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου απαντά στον Γιώργο Καπουτζίδη και σε όσα ανέφερε σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου

«Τσουνάμι» οργισμένων αντιδράσεων πυροδότησε για μία ακόμη φορά ο νέος γύρος αδιανόητων δηλώσεων της Αφροδίτης Λατινοπούλου, προκαλώντας με τις απόψεις της για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου απαντά στον Γιώργο Καπουτζίδη και σε όσα ανέφερε σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Μάλιστα, η Λατινοπούλου δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο να συγκρίνει τον αυτοπροσδιορισμό με… την παιδεραστία και την αιμομιξία, κάνοντας αναφορά ακόμα και στα ζώα.

Στο απαράδεκτο αυτό βίντεο, δεν διστάζει να αναφερθεί μέχρι και στον νόμο της Σαρίας, τον οποίο χαρακτηρίζει την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Δείτε το αδιανόητο βίντεο

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της Λατινοπούλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τη δική του απάντηση, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το ήθος του.

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε» σημείωσε.

Ακολούθως, αφού υπογράμμισε ότι στέκεται στα χιλιάδες «συγκινητικότατα» μηνύματα που έλαβε, εξήγησε πως «όταν λέω είμαι ελεύθερος», σημαίνει ότι «είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι», ενώ δεν πρόκειται να χαλάσει ούτε τη «ζαχαρένια» του να απαντάει «από εδώ και από εκεί».

«Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ» κατέληξε.

Σάλος στο Twitter

Φυσικά, οι απαράδεκτες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα Social Media, με τους χρήστες να προχωρούν σε οργισμένες αναρτήσεις.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024