Έπειτα από τη σημερινή ήττα που γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ στο Ρότερνταμ, έφτασε τους οκτώ χαμένους τελικούς.
Συγκεκριμένα, το 2018 έχασε από τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό της Βαρκελώνης (6-2, 6-1). Το 2019 ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ στο Ντουμπάι (6-4, 6-4) και από τον Ντόμινικ Τιμ (3-6, 6-4, 6-1) στο Πεκίνο.
Το 2020 πέρασε ξανά στον τελικό του Ντουμπάι, αλλά ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (6-3, 6-4), ενώ λίγους μήνες αργότερα έχασε και από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο Αμβούργο (6-4, 3-6, 7-5).
Το 2021 έφτασε στον τελικό του Ακαπούλκο, όμως τον τίτλο πήρε ο Σάσα Ζβέρεφ (6-4, 7-6) και μετά από έναν μήνα ο Ράφα Ναδάλ τον νίκησε ξανά στον τελικό της Βαρκελώνης (6-4, 6-7, 7-5).
Έτσι, το συνολικό ρεκόρ του κορυφαίου Έλληνα τενίστα είναι 7-11 και έχει κατακτήσει πέντε 250άρια, ένα Masters και ένα ATP Finals.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
LIVE: Αταλάντα – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Τότεναμ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5 HD.