Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Διαιτητής χόκεϊ έφαγε… μπαστουνιά και μάτωσε (vid)
Δε λείπουν τα απρόοπτα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η διαιτητής στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά μάτωσε, μετά από… αδέσποτη μπαστουνιά.
Το χόκεϊ επί πάγου είναι αναμφίβολα ένα από τα αθλήματα «ατραξιόν» που έχουν στο πρόγραμμα οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όμως καμιά φορά είναι επώδυνο ακόμα και για τους διαιτητές που διευθύνουν τις αναμετρήσεις.
Η ρέφερι του αγώνα ανάμεσα ΗΠΑ και Καναδά το έμαθε με άσχημο τρόπο. Μετά από μια επίθεση των Αμερικανίδων που δεν ήταν επιτυχής, μια παίκτρια τους καταλάθος τη χτύπησε στο πρόσωπο με το μπαστούνι και μάτωσε.
Αμέσως σκουπίστηκε με μια πετσέτα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, μένοντας ατάραχη.
Δείτε εδώ το βίντεο:
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά

