Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Διαιτητής χόκεϊ έφαγε… μπαστουνιά και μάτωσε (vid)
Δε λείπουν τα απρόοπτα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η διαιτητής στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά μάτωσε, μετά από… αδέσποτη μπαστουνιά.
Το χόκεϊ επί πάγου είναι αναμφίβολα ένα από τα αθλήματα «ατραξιόν» που έχουν στο πρόγραμμα οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όμως καμιά φορά είναι επώδυνο ακόμα και για τους διαιτητές που διευθύνουν τις αναμετρήσεις.
Η ρέφερι του αγώνα ανάμεσα ΗΠΑ και Καναδά το έμαθε με άσχημο τρόπο. Μετά από μια επίθεση των Αμερικανίδων που δεν ήταν επιτυχής, μια παίκτρια τους καταλάθος τη χτύπησε στο πρόσωπο με το μπαστούνι και μάτωσε.
Αμέσως σκουπίστηκε με μια πετσέτα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, μένοντας ατάραχη.
Δείτε εδώ το βίντεο:
- Walmart: Οι Walton στο Τοπ 10 των πλουσιότερων παγκοσμίως
- Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς – Εντοπίστηκε σε θάμνους κοντά στο σπίτι του
- ΗΠΑ: Διώχνουν τους CEOs όταν γεράσουν – Ρεκόρ αντικατάστασης με νεότερους
- Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 2-1: Ήττα που «γκρέμισε» τους «Μπλαουγκράνα» από την κορυφή – Πρώτη η Ρεάλ
- ΕΕ-ΗΠΑ: Μια σχέση σε κρίση – Γιατί απομακρύνονται
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]


