Απίστευτο τι συμβαίνει με τον Λεμπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βλέπει το «Space Jam» να μην έχει απήχηση στους κριτικούς, τόσο συνολικά όσο κα ατομικά, με τον ίδιο να διεκδικεί «χρυσό» βατόμουρο».
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι μόνο μπασκετμπολίστας, αλλά πολυσχιδής προσωπικότητα. Επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, προσφάτως δε γι’ άλλη μια φορά και ηθοποιός.
Ο «Βασιλιάς» πρωταγωνίστησε στο Sequel του «Space Jam» με τίτλο, «Space Jam A New Legacy» και δεν τα πήγε και πολύ καλά υποκριτικά. Μάλιστα τόσο η ταινία όσο κι ο ίδιος είναι υποψήφιοι για… χρυσά βατόμουρα.
Τα «χρυσά βατόμουρα» προηγούνται πάντα των Όσκαρ και είναι το ακριβώς αντίθετό τους. Απονέμονται σε όλους τους χειρότερους συντελεστές και παραγωγές.
Ο ΛεΜπρόν είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για χειρότερη ανδρική ερμηνεία. Μαζί του βρίσκονται οι Σκοτ Ίστγουντ (Dangerous), Μπεν Πλατ (Dear Evan Hansen) και Μαρκ Γουόλμπεργκ (Infinite).
Το Space Jam A New Legacy» συγκαταλλέγεται μεταξύ των χειρότερων ταινιών μαζί με τις «Diana the Musical» (The Netflix Version), «Infinite», «Karen» και «The Woman in the Window».
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων
- Τέλος τα δωρεάν μικροδέματα από Shein και Temu από στην ΕΕ από 1η Ιουλίου 2026
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
