Γιώργος Παπαδάκης: Ρεπόρτερ της εκπομπής του έφαγε τούμπα την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση
Η δουλειά του ρεπόρτερ είναι γεμάτη απρόβλεπτα. Ειδικά όταν βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση και μεταδίδει κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.
Και ξαφνικά ο ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» χάθηκε από το πλάνο. Καθώς μετέδιδε από τη λεωφόρο Μεσογείων, γλίστρησε πάνω στο χιόνι που είχε γίνει πάγος και έφαγε τούμπα.
Από το στούντιο αρχικά αιφνιδιάστηκαν αλλά ο ρεπόρτερ, με άψογο επαγγελματισμό σηκώθηκε και συνέχισε να μεταδίδει το ρεπορτάζ από τη χιονισμένη λεωφόρο και από τα αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους τα είχαν παρατήσει την ώρα που η κακοκαιρία Ελπίδα, σάρωνε την Αττική.
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της






