
Νικόλας Ράπτης: Περιγράφει την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του στο Παρίσι – «Υπήρχε μία αμηχανία»
Ο παρουσιαστής ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στην Disneyland.
Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (24/1) ο Νικόλας Ράπτης.
Ο εκ των παρουσιαστών του «Ελλάδα Έχεις ταλέντο» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του, Εμμανουέλα, με την οποία μετράνε μαζί 6 χρόνια κοινής πορείας.
«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δακτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πως το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει», είπε και πρόσθεσε:
«Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ, ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει, γονατίζει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς”».
«Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δακτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κοροναϊό. Δεν θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου. Κάτσε να δούμε με τις δουλειές τι θα γίνει», κατέληξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας


