Δήμος Θερμαϊκού – Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο και σε δημοτικό όχημα
Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Δήμο Θερμαϊκού.
Εμπρηστική επίθεση με μολότοφ έγινε στον Δήμο Θερμαϊκού τα ξημερώματα της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, η επίθεση έγινε στις 3 παρά δέκα το πρωί στο δημαρχείο και ένα δημοτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από αυτό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πέταξαν ή τοποθέτησαν έξι μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το δημαρχείο Θερμαϊκού, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Περαία.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Υπολείμματα από τις μολότοφ βρέθηκαν και περιμετρικά του οχήματος, μπροστά στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου.
Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν φθορές στη τζαμαρία του δημαρχείου. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Θερμαϊκού.
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση






